Вт, 2024-04-16, 07:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:33
Створення слідчої комісії по "вагнерівцям" Разумков підтримав
Інші останні Кримінальні новини

Створення тимчасової слідчої комісії з членів парламенту щодо розслідування скандалу з операцією щодо затримання членів так званої «приватної військової компанії «Вагнер» ("Вагнергейту") є необхідним.

Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

«Якщо ми говоримо про ТСК з будь-якого питання, якщо є голоси, якщо фракції делегують своїх народних депутатів для роботи, я вважаю, що в цьому нічого поганого немає. Об'єктивне розслідування точно необхідно. Якщо до цього може приєднатися Верховна Рада, не бачу проблем", - сказав він.

Разумков додав, що він довіряє інформації телеканалу CNN про те, що українські спецслужби готували операцію із затримання "вагнерівців". На його думку, це було і так ясно, але варто не тільки ознайомитися з розслідуванням журналістів, а й почути офіційну інформацію.

"Все-таки це розслідування журналістів. Треба почути офіційну позицію, як насправді і що відбувалося. Я розумію, що там є питання таємниці, але якраз ТСК дозволяє промовляти ті чи інші аспекти операції в закритому режимі, таємному режимі", - зазначив він.

Нагадаємо, 8 вересня американський телеканал CNN опублікував сюжет про розслідування скандалу зі зривом операції із затримання бойовиків «ПВК Вагнера».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 606 | Додав: adminA | Теги: вагнерівці, створення слідчої комісії, Разумков | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]