Пт, 2024-04-19, 22:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Створити "економічний Рамштайн", щоб "задушити військову машину" путіна - запропонувала депутатка Британії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У парламенті Великої Британії запропонували консолідувати зусилля в контексті санкцій проти російської федерації, які не мали такого великого впливу на  економіку росії, як очікували західні країни. Там запропонували створити так званий "економічний Рамштайн" для "тих, хто бореться за свободу України".

Про це заявила член парламенту Великобританії від Консервативної партії, голова комітету із закордонних справ Палати громад Алісія Кернс, передає The Guardian.

З такою ініціативою депутат виступила після того, як вивчила низку цифр, що показують, що санкції "не мали такого великого впливу на економіку росії, як розраховували західні країни".

"Ці дуже докладні дані ще більше підтверджують необхідність "економічного Рамштайну" тих, хто бореться за свободу України", – зазначила вона.

На її думку, вже стало зрозуміло, що Заходу "не вдалося належним чином фінансово задушити військову машину путіна".

"І ми повинні завадити йому фінансувати свої напади на мирних жителів. Ми можемо зробити це тільки в тому випадку, якщо ми мобілізуємо уряди для координації як в економічному, так і військовому відношенні", – додала Кернс.

Зазначимо, Україна працює разом із партнерами у форматі так званого енергетичного "Рамштайну" для відновлення обсягів генерації та фінансового – для забезпечення міжнародного фінансування та підтримки нашої держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 345 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]