Пт, 2024-04-26, 02:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:01
Створять підрозділ, що виявлятиме порушення антидопінгового законодавства, у Мінмолодьспорту
Інші останні Спортивні новини

У Міністерстві молоді та спорту України незабаром з'явиться спеціальний підрозділ, який буде займатися виявленнями порушень антидопінгового законодавства. Про це заявив перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, повідомили у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Україна працює над тим, щоб привести національне антидопінгове законодавство у максимальну відповідність до європейського та загальносвітового", - сказав, зокрема, Гоцул.

Нинішнього місяця він разом із заступником директора Національного антидопінгового центру України Ярославом Кручеком взяв участь у засіданнях двох структур Ради Європи - моніторингової групи Антидопінгової конвенції та Комітету зі співробітництва із Всесвітнім антидопінговим агентством (WADA).

За словами першого заступника міністра, українська делегація представила на розсуд європейських експертів діяльність Мінмолодьспорту спільно із Національним антидопінговим центром щодо реформування антидопінгової агенції у рамках загальної спортивної реформи. Також доповіли про розробку нового закону "Про протидію допінгу", постійну роботу з федераціями олімпійських і неолімпійських видів спорту, тренерами, спортсменами, спортивними лікарями.

Раніше повідомлялося, що рада Світового антидопінгового агентства WADA дискваліфікував Російське антидопінгове агентство через невідповідність кодексу організації. Разом з тим, рішення про невідповідність винесено також стосовно Андорри, Аргентини, Ізраїлю, Болівії та України.

Міністерство молоді та спорту України спростувало дискваліфікацію Національного антидопінгового центру України (НАЦУ).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: порушення антидопінгового законодав, Підрозділ, Мінмолодьспорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]