Вт, 2024-04-23, 09:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:17
Суд США збільшив ймовірний термін ув'язнення вдвічі скандальному українському журналісту
Інші останні Українці в світі
Скандальний журналіст Віталій Седюк, який без квитка потрапив на церемонію Grammy та вийшов на сцену, чекатиме на свій вирок ще місяць – суд знову відклав розгляд його справи.

Більш того, замість півроку ув'язнення або штрафу у тисячу доларів Віталію загрожує рік ув'язнення або 5 тис доларів штрафу.

Юрист журналіста впевнений, що поновлення справи Седюка – частина піар-компанії прокурора. В Лос-Анджелесі переобирали прокурора і Кармен Трутанович сподівався зайняти цю посаду ще на один термін. А історія Віталія Седюка допомагала йому зайвий раз і безкоштовно з'являтися у телевізійних новинах.

"За мою 26-річну роботу це найабсурдніша справа. Я думаю, це пуста витрата грошей платників податків", - каже юрист Ентоні Вілобі.

Однак представниця прокуратури цю версію заперечує, каже, зиску від такої справи ніхто не має. Прокурор - вибори програв, а порушника закону все одно судитимуть.

Як повідомлялося, на початку березня американський суд відпустив Віталія Седюка навіть без штрафу за премію Grammy. У квітні прокуратура Лос-Анджелеса звинуватила Седюка за двома пунктами - у тому, що той навмисне залишив глядацьку зону і втрутився в проведення церемонії.

Нагадаємо, Седюк у лютому цього року, не отримавши акредитацію на церемонію вручення Grammy, зумів проникнути в зал і сісти в перших рядах. Коли для отримання премії на сцену запросили співачку Адель, він вибіг на сцену і встиг сказати кілька слів перед тим, як його відвели охоронці.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: суд США, Український журналіст, термін ув'язнення вдвічі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]