Пт, 2024-03-29, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Судно з 8 членами екіпажа, з них 5 росіян і 3 індонезійці, затонуло між Сахаліном і Хоккайдо
Інші останні Новини світу

Вранці в неділю, 25 грудня, судно "Альфа-3", що йшло під прапором Камбоджі, затонуло в Охотському морі в протоці Лаперуза, що розділяє Сахалін і острів Хоккайдо.

В той же час, за інформацією IТАР-ТАСС, на зниклому в протоці Лаперуза в південній частині моря Охотського судні знаходилися п'ять росіян і три громадяни Індонезії. Про це повідомили в прес-службі Міністерства транспорту Росії з посиланням на інформацію підвідомчого міністерству Державного морського рятувально-координаційного центру (ДМРКЦ).

За останніми даними, судно йшло під індонезійським прапором.

Як повідомили далекосхідні рятувальники, екіпаж затонулого судна складався з восьми осіб, передає Бi-Бi-Сi.

Під час передачі сигналу лиха шхуна знаходилася в 7 км від японського берега в районі мису Крільон. На допомогу морякам відправилися російські і японські рятувальники. З води було піднято три тіла. "За попередніми даними, екіпаж "Альфа-3" складався з восьми осіб, три з них вже підняли з води, двох вдалося пізнати", - сказав представник Морського рятувального координаційного підцентру "Південно-Сахалінськ".

Пошук решти людей з борту шхуни продовжується в протоці Лаперуза за участю судів і авіації.

За інформацією рятувальників, в районі лиха судна дме північний вітер, пориви якого досягають 20 метрів в секунду, висота хвиль - до шести метрів, температура повітря від 0 до плюс п'яти градусів.

Як повідомлялося, 9 грудня судно "Флорес" з українськими моряками у складі екіпажа зіткнулося з танкером "Афродіта" і затонуло у районі провінції Бретань біля берегів Франції. На щастя, тоді екіпаж з 7-х моряків вдалося врятувати. Їх підібрало судно "Оушн Титан". На щастя ніхто з членів екіпажів обох судів не постраждав.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: IТАР-ТАСС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]