Чт, 2024-04-25, 11:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:24
Своїх військовослужбовців Великобританія планує розмістити в Східній Європі для стримування агресії Росії - ЗМІ
Інші останні Новини Європейського Союзу

Великобританія планує розмістити кілька сотень своїх військовослужбовців в Східній Європі для стримування російської агресії. Про це пише журналіст Марк Хукхем з The Sunday Times, посилаючись на джерела в британських оборонних структурах, передає УНІАН.

"Командування Збройних сил Великобританії розробляє плани розміщення сотень військовослужбовців у Східній Європі в рамках "постійної присутності" з метою стримування російської агресії", - зазначає газета.

Як пише видання, "джерела в оборонних структурах повідомляють про те, що військовослужбовці і бронетехніка, можливо, проведуть більшу частину найближчих 12 місяців на навчаннях у Польщі та країнах Балтії".

"Прем'єр Кемерон хоче, щоб НАТО продемонструвало Путіну, що Альянс не налякати анексією Криму і дестабілізацією східної України", - зазначає The Sunday Times.

Раніше Кемерон закликав генерального секретаря НАТО Андреса Фог Расмуссена та лідерів країн Північноатлантичного альянсу готуватися до потенційної військової агресії з боку Росії.

"НАТО необхідно переглянути відносини з Москвою у відповідь на її дії в Україні та посилити здатність Альянсу реагувати на будь-які виникаючі загрози", - заявив прем'єр-міністр Великобританії.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: Східній Європ, військовослужбовців, агресії Росії, Великобританія, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]