Чт, 2024-04-25, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:08
Своїм новим кліпом Зібров обурив Укрзалізницю. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

"Укрзалізниця" закликає українського співака Павла Зіброва не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах. Про це йдеться на сайті УЗ.

"Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті. Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування", - зазначає прес-служба.

Повідомлення з'явилося невдовзі по тому, як у мережі виклали відео на нову пісню "Польська Залізниця Лова-Лова" українського співака, яку той виконав разом із молодим гуртом "Плюшевый Бруклин".

У тексті пісні ідеться про те, що Павло Зібров міг би очолити польську залізницю - у відповідь на обрання керівником "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна, котрий раніш він очолював польську залізничну компанію PKP Cargo, а також є відомим як учасник рок-гурту Chemia.

Кліп з Зібровим опублікували 27 квітня. Менш ніж за добу він набрав близько 100 тисяч переглядів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: Зібров, Укрзалізниця, новий кліп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]