Пт, 2024-03-29, 02:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Та ніч зруйнувала її життя, скаржиться дівчина, з якою Катчер зрадив Демі Мур
Інші останні Новини світу

Швидкоплинне захоплення Ештона Катчера, яке зруйнувало його шлюб з Демі Мур, нашкодило і 22-річній блондинці Сарі Ліл, інформує 7дней.ru.

Розлучниця стверджує, що скандальна популярність їй не до душі: її життя виявилося буквально зруйновано газетярами. "Я уявлення не мала, у що вплуталася, - зізналася Сара каналу Fox News. - Збоку може здатися, ніби я спеціально все це затіяла, але насправді це не так".

Виявляється, після того як Ліл розповіла подробиці ночі, проведеної з Ештоном Катчером, на неї обрушився шквал прикрощів: вона втратила роботу, посварилася з найкращою подругою і батьком.

Крім того, жертва обставин переживає, що тепер у навколишніх складається хибне враження про її "моральне обличчя": "Поки я жила в Сан-Дієго, у мене був лише один хлопець, а ця ніч подає мене в дуже непривабливому світлі".

Нагадаємо, обдурена дружина Демі Мур важко переживала зраду молодого чоловіка Ештона Катчера. Він, у свою чергу, довго благав у неї вибачення. І це все ж таки сталося: Демі вирішила не подавати на розлучення.

Зауважимо, розлучення Катчера і Мур викликало небувалий інтерес ЗМІ. У цій історії з'являлися все нові пікантні подробиці – зокрема, про зраду Катчера.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: Катчера і Мур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 Кутчер • 16:26, 2011-12-14 [Матеріал]
Эштон, хватить тобi вже бамбучити стару Демi!! Бeри свiженьку пыздятiнку!!!
avatar
1 Кутчер • 16:25, 2011-12-14 [Матеріал]
Эштон, хватить тобi вже бамбучити стару Демi!! Beри свiженьку пыздятiнку!!!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]