Чт, 2024-03-28, 18:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Танки бойовики у Донецьку ховають у промислових зонах, дворах і поблизу шкіл - «Дніпро-1». ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Підрозділ аеророзвідки полку «Дніпро-1» виявив десятки танків та іншої військової техніки у Донецьку, яку бойовики розмістили на прилеглих територіях промислових зон неподалік шкіл та житлових масивів. Про це йдеться у відеоролику, поширеному полком на сторінці у Фейсбук.

Як повідомляють в полку, одна з баз розміщення танків в Донецьку знаходиться в Будьонівському районі міста на вулиці Прокоф'єва, 10.

Неподалік дитячих навчальних закладів розвідники полку «Дніпро-1» зафіксували 18 танків, 1 БМП, 46 «Уралів» та 2 БТРи.

Водночас представник «міноборони» угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним, Едуард Басурін сьогодні повідомив, що в Київському районі Донецька виявлено більше сотні місць розриву українських снарядів. Він стверджує, що через це зруйновано понад 15 будинків.

12 лютого цього року лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: шкіл, бойовики, Донецьку, дворах, танки, промислових зонах, «Дніпро-1». ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]