Вт, 2024-04-23, 17:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
TAYANNA і група "Сальто Назад" стали першими фіналістами відбору Євробачення 2017. ВІДЕО
Інші останні

    Національний відбір Євробачення-2017 стартував 4 лютого, коли перший півфінал, за результатами голосування суддів і глядачів, визначив перших фіналістів - TAYANNA і група "Сальто Назад".

Про це повідомляє "Укрінформ".

У першому півфіналі національного відбору змагалися 8 учасників. Це - група Скай (Skai), яка відкрила півфінал піснею All My Love For You і отримала від журі 6 балів за десятибальною системою. Другими виступали колишній учасник "Х-фактора" Рома Веремейчик і група LUMIERE з композицією "Make It Real" і отримали 2 бали.

Виступ групи Monochromea з піснею Blue Bird журі оцінили в 3 бали, співачки з Грузії Laliko з піснею Sugar whisper - всього в 1 бал. MamaRika (донині відома як Еріка) з авторською піснею "We Are One" отримала від членів журі 5 балів. Арсен Мірзоян з піснею "Geraldine", яку присвятив доньці Чапліна, - 4 бали.

Найвищий за вечір бал - 8 - судді віддали групі "Сальто Назад" з піснею "О Мамо". 7 балів і друге місце отримала TAYANNA з піснею "I Love You". Ці результати збіглися з думкою глядачів, таким чином визначивши перших двох фіналістів.

До складу журі увійшли музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, переможниця Євробачення 2016 Джамала, артист і композитор Андрій Данилко.

Другий півфінал відбудеться 11 лютого, третій - 18 лютого. Виконавця, який представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2017, визначить фінальний нацвідбір 25 лютого.

Ключове гасло "Євробачення" цього року, яке проходитиме в Києві, звучить як "Celebrate Diversity", що означає "Будемо поважати різноманітність". В основі дизайну логотипу пісенного конкурсу "Євробачення-2017" - традиційне українське намисто, яке є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, але і вважається оберегом.

Повідомляють Новини європейської України
Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: перші фіналісти, Євробачення 2017, TAYANNA і група Сальто Назад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]