Пт, 2024-04-19, 00:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:05
"Темники Суркова" для бойовиків СБУ перехопила
Інші останні Кримінальні новини

В СБУ стверджують, що помічник президента РФ Владислав Сурков надсилає терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР" інформаційні темники щодо їхньої реакції на дії офіційної влади Києва.

Про це заявив на прес-конференції у п'ятницю голова СБУ Валентин Наливайченко, продемонструвавши фрагмент циркуляру, датованого лютим 2015 року.

У цьому документі, зокрема, йдеться про те, що рішення щодо запрошення в Україну миротворчого контингенту ООН суперечить мирним домовленостям.

Циркуляр написаний майже тими словами, які потім озвучили в своїх коментарях лідери бойовиків на своїх медіаресурсах.

"Саме такими циркулярами цей громадянин РФ (Сурков – ред.) порушує закони і нашої держави, і, до речі, закони своєї власної держави", - заявив Наливайченко.

Крім того, за словами Наливайченка, СБУ продовжує збирати докази щодо причетності Суркова до керування групами спецслужбовців ФСБ, які співпрацювали з колишнім керівництвом СБУ під час подій на Євромайдані.

"Зокрема встановлено, що в січні 2014 року група ФСБ, яка працювала в СБУ і зустрічалась з колишнім керівництвом держави та уряду, керувалась високопосадовим генералом на прізвище Жало. Ця група, як і інші, координувалась тим самим громадянином РФ 1964 року народження", - заявив голова СБУ.

Як відомо, глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинувачує помічника президента Росії Владислава Суркова в тому, що він керував снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.

Президент Росії Володимир Путін назвав "повною нісенітницею" заяву Наливайченка про участь Суркова в розстрілі Євромайдану.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: темники Суркова, СБУ, бойовиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]