Пт, 2024-03-29, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:18
Терміново провести референдум щодо "похорону Путіна" запропонували росіянам по ТБ. ВІДЕО
Інші останні Новини світу


Ведуча телеканалу "ТВК Красноярськ" Марія Бухтуєва в прямому ефірі заявила, що в Інтернеті зараз активно обговорюють актуальну тему: "Чи потрібно поховати Володимира Путіна", зазначивши, що нібито подав цю ідею кандидат в президенти Михайло Прохоров.

"Чи потрібно ховати Володимира Путіна? Цю тему зараз активно обговорюють в Інтернеті, а подав цю ідею кандидат у президенти Михайло Прохоров. Бізнесмен вважає, що саме з цього питання терміново потрібно провести референдум", - сказала вона.

Кумедне застереження викликало бурхливу реакцію в Мережі. Насправді ніяких зловісних планів щодо прем'єр-міністра і свого суперника на виборах 4 березня у мільярдера не було, і він всього лише вкотре порушував тему про винесення з мавзолею і поховання тіла Леніна, передаєNEWSru.com  .

"Моя особиста позиція - Леніна треба поховати. Але робити це потрібно шанобливо стосовно тих людей, які вважають по-іншому. Я б з цього питання провів референдум... Питання про Леніна виключно важливе. Ми повинні розлучитися зі своїм минулим, не забуваючи його, заради майбутнього нашої країни", - так пояснив свою позицію Прохоров.

Найцікавіше, що Марія Бухтуєва, вимовивши прізвище Путіна, без тіні сумніву продовжила, що нібито Прохоров вважає, що "саме з цього питання" (про похорон Путіна) потрібно терміново провести референдум. Телеведуча пояснила, що пропозиція викликала багато відгуків, а ідея народилася "можливо, не випадково, тому що вибори". На телеекранах при цьому у збільшеному вигляді демонструвалася сканована стаття про те, що Прохоров насправді пропонує поховати зовсім не прем'єр-міністра, а вождя світового пролетаріату.

Як передає радіостанція "Эхо Москвы",  інтернет-користувачі розійшлися в оцінці обмовки Бухтуєвої: хтось вважає конфуз "кумедним", інші називають такі заяви "небезпечними", а треті характеризують інцидент жаргонним словом "жесть". Відео на YouTube з уривком з красноярських новин стало справжнім хітом в Інтернеті.

Телекомпанія ТВК, коментуючи інцидент, опублікувала на своєму офіційному каналі на YouTube відеоролик тривалістю 47 секунд, уточнивши, що в Інтернет потрапила лише частина ефіру, і Бухтуєва виправила сказане нею в тій же програмі.

Телеведуча пояснила інцидент через півтори хвилини після репліки про Путіна, коли закінчився черговий сюжет. "І до попередньої теми: в Мавзолеї у нас Володимир Ленін, інший вождь, тому, звичайно, мова йшла про нього, якраз про його долю пропозицію робив Михайло Прохоров", - пояснила глядачам Бухтуєва, мабуть, вже побоюючись повторювати прізвище прем'єр-міністра.

Керівництво красноярського телеканалу вирішило не карати Бухтуєву за обмовку з приводу похорону Путіна, Хоча багато користувачів Мережі висловили думку, що працювати ведучою їй залишилося недовго, передає"Пресс-Лайн". 

На каналі ТВК спростували припущення про покарання. "Які наслідки для Марії можуть бути за обмовку в прямому ефірі? Ми що, четвертувати її повинні за це у вільній-то державі? За це застереження Марії Бухтуєвій нічого не буде", - повідомила виконавчий директор ТВК Ксенія Черепанова.

А ось схожий інцидент під час прямого ефіру в листопаді минулого року коштував телеведучій РЕН-ТВ Тетяні Лімановій роботи. Правда, ніяких застережень Ліманова не робила, вона відзначилася по-іншому - показала середній палець лівої руки (як відомо, це однозначно трактується як непристойний жест) після згадування імені президента США Барака Обами.

Пізніше з'ясувалося, що таким чином Ліманова, думаючи, що вона за кадром, і глядачі дивляться сюжет, просила суфлера підняти текст, проте їй все одно довелося піти з телеканалу.

Зазначимо, що обмовок нерідко припускаються не тільки ведучі, а й вищі чини. Наприклад, той-таки Путін не так давно обмовився, що "Газпром" купує 100% української ГТС. Через кілька секунд голова російського уряду виправив помилку, уточнивши, що мав на увазі Бєларусь і "Белтрансгаз", але експерти вважали це "обмовкою за Фрейдом".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1115 | Додав: adminA | Теги: похорону Путіна росіянам по ТБ запр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]