Ср, 2024-04-24, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:52
Терористи імітують відведення техніки і готуються до наступу. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Вночі на передовій спостерігалося відносне затишшя, проте в цілому за минулу добу терористи 34 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців практично на всіх напрямках. Про це повідомив сьогодні, 1 березня, на брифінгу речник АТО Андрій Лисенко.

Бойовики продовжують проявляти активність на Донецькому напрямку, порушуючи режим припинення вогню

"Фіксуються ознаки підготовки ворога до подальших наступальних дій на Маріупольському, Артемівському і Луганському напрямках", - заявив Лисенко.

Також він повідомив, що бойовики імітують відведення військової техніки із зони бойових дій.

"З метою введення в оману представників місії ОБСЄ, бойовики здійснили переміщення військової техніки від лінії розмежування до тилових районів, а в нічний час - у зворотному напрямку", - повідомив спікер.

Крім того, за його словами, "під прицілом бойовиків, які постійно провокують наших хлопців" знаходиться Кримське (Луганська обл.) північніше автодороги Луганськ-Артемівськ.

"Відбуваються регулярні провокації, але населений пункт не здається і ми його утримуємо", - підкреслив представник штабу АТО.

Також залишається під контролем українських військових так звана "Бахмутка".

За його словами, ввечері 28 лютого в контрольному пункті "Лисичанськ" прикордонний наряд виявив в рейсовому автобусі "Сєвєродонецьк-Гірськ" громадянина України, який зарахований в базі МВС до незаконних збройних формувань.

Нагадаємо, відповідно до Мінських домовленостей, обидві сторони повинні відвести важке озброєння. Зокрема, 26 лютого Збройні сили України почали відведення військової техніки по всій лінії розмежування в зоні АТО, тоді як бойовики перемістили техніку частково.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: терористи імітують відведення техні, до наступу. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]