Вт, 2024-04-16, 21:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:15
Тетерук - Зеленський уникає заяв про причетність російських військ до пожеж на Луганщині
Інші останні Надзвичайні новини

Президент Володимир Зеленський уникає заяв про причетність російських військ до пожеж на Луганщині.

Про це ведучому "Прямого" Тарасу Березовцю народний депутат VIII скликання Андрій Тетерук.

– Якщо ми чуємо доповіді, військові доповідають, що використовують трасера, використовуються запалювальні суміші, і це все фіксується, то, безумовно, президент вимушений буде, хоче він того чи не хоче, називати речі тими іменами, які є насправді, а не перебувати в якомусь уявному просторі, який йому вважається за необхідне. Згадаємо, що в його голові війна вже закінчилася.

– Володимир Зеленський старанно уникає будь-яких контраверсійних таких заяв, які б його змусили зайняти більш жорстку позицію до окупаційних військ Російської Федерації і до самої Росії, яка спонсорує ці окупаційні війська. Тому що він заходив на таких гаслах, що нібито він здатен домовитись про все, що стосується війни і закінчення війни… Він не хоче займати цю позицію, яка б змусила його жорстко боротися з Російською Федерацією. Він все перебуває в певній ілюзії, що він зможе з Путіним сісти і домовитись. Тому він старанно продукує, що він миротворець, що він утримує зараз режим тиші, щоб "перестати стріляти", і це вже перемога і мир, і що під час наступної "нормандської" зустрічі ніби вони про все домовляться і буде мир.

Нагадаємо, що керівник військово-цивільної адміністрації 2017-2019 років Сергій Шакун заявив, що вогонь знищив більшу частину лісного фонду у Луганській області через недолугість чинної влади.

Раніше повідомлялося, що внаслідок масштабних пожеж на Луганщині загинуло дев'ять осіб та госпіталізовано ще дванадцятеро осіб.

Нагадаємо, станом на вечір 30 вересня у Луганській області наразі зафіксовано 85 пожеж, з них ліквідовано - 42.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 698 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, пожежі на Луганщині, Тетерук, причетність Рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]