Пт, 2024-04-19, 07:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Тіло загиблої українки виявили на Ельбрусі
Інші останні Надзвичайні новини

На Ельбрусі на висоті 4700 метрів над рівнем моря рятувальниками виявлено тіло української альпіністки Марини Хитрякової, повідомив агентству "Интерфакс" керівник прес-служби Головного управління МНС Росії по КБР Мурат Апажіхов.

Як повідомлялося, на Ельбрусі було втрачено зв'язок з трьома українськими альпіністами, які заблукали. У сходженні на найвищу вершину Європи (5642 м) брали участь 2 українські групи загальною чисельністю 11 осіб. При спуску різко погіршилася погода.

На висоті приблизно на 3,8 тисячі метрів помітили відсутність двох спортсменів з харківської групи - Романа Куцого і Дениса Лісова. Керівник Дніпропетровської групи Марія Хитрикова залишилася їх чекати, інші спустилися за допомогою на притулок Гара-Баши "Бочки".

Раніше в суботу повідомлялося, що рятувальні роботи ускладнюються дуже низькою, практично нульовою видимістю і сильним вітром. Температура на схилі - мінус 20 градусів.

Один з них спортсменів знайдений рятувальниками живим вечором 3 березня на висоті 4100 метрів над рівнем моря.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1121 | Додав: adminA | Теги: На Ельбрусі виявили тіло загиблої у | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]