Сб, 2024-04-20, 04:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Три бочки лайна для новин принесли журналістам «Інтеру». ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
Активісти Демократичного Альянсу під час пікету телеканалу Інтер принесли журналістам те, чим вони «годують» українців в ефірі свого каналу – три бочки фекалій.

Про це повідомили у Демократичному Альянсі.

Під час мітингу активісти ДемАльянсу тримали плакати і фотографії журналістів «Інтера», які щодня замовчують чи перекручують події, зокрема щодо революції, у своїх новинах.

«Ми звертаємося до кожного журналіста, що працює на телеканалі Інтер. Ви робите свій щоденний вибір – виконувати професійний обов'язок і показувати всю правду або шість разів на день в кожному випуску новин плювати людям в обличчя. Закликаємо вас творити історію, а не оббріхувати її», – заявив заступник голови партії Демократичний Альянс Вікторія Черевко.

ДемАльянс вже проводив попереджувальну акцію для Інтера з 30-ма срібниками. Але оскільки реакції «Інтера» на це не було, результату вона не дала.

«Журналісти Інтеру, вбивства на Грушевського – на вашій совісті так само як на совісті Януковича. Ви є рупором цієї влади і тим самим поглиблююєте конфлікт. ПОКАЗУЙТЕ ПРАВДУ – від вас залежить, чи будуть українці розуміти ситуацію з усіх боків», – кажуть в Демократичному Альянсі.

Завершили акцію тим, що демальянсівці передали під закриті (на початку акції каналом) двері принесені «матеріали для новин» – в бочках виявилось справжнє лайно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: журналістам «Інтеру». ВІДЕО, три бочки лайна, новин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]