Сб, 2024-04-20, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:31
Тричі "Шахтар" забив "Реалу", але програв. Луческу: сподобалося, коли прокинулися. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Львові ввечері 25 листопада відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому донецький "Шахтар" приймав іспанський "Реал" з Мадрида і програв з рахунком 3:4. Дубль у цьому матчі на рахунку лідера мадридської команди Кріштіану Роналду, повідомляє УНІАН.

Матч переважно проходив з перевагою гостей, які досить легко створили собі перевагу в 4 голи. Команди діяли в повільному темпі, але це не завадило Роналду забити гол у першому таймі, а потім йому ж зробити дубль у другому і дозволити відзначитися партнерам по команді з його гольових передач - Модрічу і Корвахалю.

І тільки після цього "Шахтар" зумів перехопити ініціативу і довести интгригу у матчі до найвищої точки. Все почалося з пенальті на 77-й хвилині, який заробив Тайсон, а реалізував Тейшейра. На 83-й хвилині Дентіньо забив гол після розіграшу кутового, а на 89-й хвилині Тейшейра ударом низом вразив ворота суперника у третій раз.

У доданий арбітром час гірники продовжували атакувати, але суперник все ж зумів утримати перемогу.

У паралельному матчі групи в шведському Мальме місцева команда програла французькому ПСЖ з розгромним рахунком 0:5.

Таким чином, в турнірній таблиці у "Реала" 13 очок, ПСЖ - 10, "Шахтаря" і "Мальме" - по 3. Українці випереджають шведів завдяки перевазі в очних зустрічах - 0:1 і 4:0.

У заключному турі "Шахтар" 8 грудня зіграє в гостях з ПСЖ. Команда заочно бореться з "Мальме" за 3-е місце в підсумковій таблиці і вихід у плей-офф другого за значущістю єврокубка - Ліги Європи.

Нагадаємо, сьогодні, 26 листопада, у п'ятому турі Ліги Європи "Дніпро" зіграє в Римі проти "Лаціо".

Луческу: сподобалось, коли прокинулись

"Єдиний позитивний момент - останні 20 хвилин матчу. Вихід Тайсона розбудив всіх атакуючих гравців, команда прокинулася мені сподобалися ці хвилини В цілому ж, як я вчора говорив, так і вийшло. Дитячі помилки - дурний перший гол, дурний другий гол... "Реал" після цього контролював гру. До того ж, ми опустили руки. Погано, що такі помилки допускають досвідчені гравці", - заявив на післяматчевій прес-конференції головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу.

Коментуючи заміну Азеведо тренер акцентував: "Я замінив Азеведо, тому що він ігнорував гру в обороні, діячи виключно в атаці".

Говорячи про гру Гладкого тренер зазначив: "На жаль, Гладкий не гравець для контратаки, я сподівався, що він буде більше рухатися. Сьогодні у нього це явно не виходило. Гладкий не зіграв на належному рівні".

Бенітес: грали дві команди з дуже сильною атакуючою лінією

Головний тренер "Реала" Рафаель Бенітес відзначив, що у нього залишилися позитивні відчуття після цього матчу, повідомляє Tribuna.com.

"Я задоволений, ми добре відіграли, практично повністю контролювали гру. Після помилки, коли ми отримали гол з пенальті, гра змінилася. Але все ж ми вийшли з першого місця і забили чотири голи дуже серйозному супернику", - заявив тренер "Реала".

"Що стосується пропущених голів, то перші два – це наші помилки. Я не знаю, чи був там пенальті чи ні, ми проаналізуємо наші помилки. Ми сьогодні досить багато експериментували в нападі з Бейлом і Кріштіану Роналду. Гра дозволяла нам робити такі речі і дивитися за їх пересуваннями на різних позиціях", - зазначив Бенітес.

Коментуючи три пропущені голи від "Шахтаря" наставник "Реала" сказав, що це нормально, коли дві команди з такими атакуючими потенціалами стільки забивають. "Грали дві команди з дуже сильною атакуючою лінією", - зазначив він.

"Те, що сталося сьогодні, це не помилки захисту, а результати комбінацій атакуючих ліній команд. Але ми забили сьогодні чотири голи на виїзді. Це перший крок до відновлення команди, – сказав Бенітес.

Відповідаючи на питання, як йому вдалося не замерзнути в одному костюмі при львівських -2, Бенітес відзначив, що не дуже страждає від холоду, особливо якщо він сконцентрований на матчі.

Результати інших матчів

Група В ЦСКА (Росія) - "Вольфсбург" (Німеччина) - 0:2, "Манчестер Юнайтед" (Англія) - ПСВ "Ейндховен" (Голландія) - 0:0;

Група С - "Астана" (Казахстан) - "Бенфіка" (Португалія) - 2:2, "Атлетико" (Іспанія) - "Галатасарай" (Туреччина) - 2:0;

Група D - "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) - "Севілья" (Іспанія) - 4:2, "Ювентус" (Італія) - "Манчестер Сіті" (Англія) - 1:0. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: програв, реал, Шахтар, тричі, прокинулися, сподобалося, Лучёску | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]