Сб, 2024-04-20, 00:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
Триста кращих бійців вперше в Україні воюватимуть у мега-битвах на чемпіонаті з середньовічного історичного фехтування "Зов героїв 2"
Інші останні Культурні новини

15-16 вересня у "Парку Київська Русь" пройде безпрецедентний захід – Мега-чемпіонат України з середньовічного історичного фехтування "Зов героїв 2".

Уперше в боях візьмуть участь близько трьохсот кращих спортсменів історичного фехтування. Серед них – найсильніші бійці світу – учасники збірної України з цього виду спорту. Оскільки українська збірна стабільно посідає одне з топових місць у світовій першості з історичного фехтування, то клас цих бійців говорить сам за себе.

У чемпіонаті візьмуть участь спортсмени з Одеси, Львова, Києва, Харкова, Севастополя, Ялти, Дніпропетровська, Черкас, Полтави, Миколаєва, а також Москви та інших міст.

 Протягом двох днів гості "Парку Київська Русь" зможуть спостерігати за боями, вболівати за учасників змагань, радіти перемогам. Бої проходитимуть у різних номінаціях на декількох площадках Парку одночасно. Двобої витязів вразять індивідуальною майстерністю, командну тактику та стратегію воїни продемонструють у групових номінація 5 на 5 воїнів, 21 на 21 боєць.

І головне – на глядачів чекає мега-битва – 100 на 100 воїнів. Такого ще не бачив ні відтворюваний Древній Київ, ні Україна. Бої чемпіонату з історичного фехтування проходять дуже динамічно, спортсмени наносять удари з усієї сили, тож нерідко трапляється, що шоломи прогинаються, а мечі ламаються. Лише тут, у "Парку Київська Русь" ви зможете побачити таке надзвичайне видовище.

Насиченою буде вечірня програма в суботу 15 вересня: на гостей Парку чекає яскраве вогняне шоу, святковий феєрверк та двобої справжніх професіоналів – найкращих поєдинщиків з України та Росії.

   Ще однією родзинкою заходу стане показ середньовічного військового костюму IХ-ХVI століть. До Парку з’їдуться кращі клуби історичного фехтування, що реконструюють історію різних часів та країн. Тут можна буде побачити і древніх русичів, і воїнів хана Батия, і німецьких чи англійських лицарів.

    Та, як каже народна мудрість, краще раз побачити, ніж сто разів прочитати і уявити. Тож, якщо ви хочете полоскотати нерви, споглядаючи запеклі битви на мечах, почути скрегіт сталі, та відчути справжні бурхливі емоції – приїжджайте до "Парку Київська Русь" за враженнями 15-16 вересня на Мега-чемпіонат України з середньовічного історичного фехтування "Зов героїв 2". Адреналін та гарний настрій – гарантовано!


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: Україні, історичного фехтування Зов героїв 2, мега-битвах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]