Чт, 2024-04-25, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Туристів заманює Амстердам : у місті відкриють перший у світі бордель з повіями-роботами. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

У столиці Нідерландів, Амстердамі, планується відкриття першого в світі борделю з роботами-повіями або, як називають їх творці, "повійботами".

Скелет роботів виготовлений з високоміцних титанових сплавів, шкіра і м'язи - з еластичного силікону, який, за словами розробників, нічим не відрізняє їх від справжніх дівчат. Роботи здатні працювати без перерви двадцять чотири години на добу і навіть підтримувати бесіду з клієнтом, пише КоммерсантЪ.

Незважаючи на те, що приблизна вартість "повійботу" поки доходить до декількох тисяч доларів, в Інтернеті вже з'явилося чимало охочих спробувати новий вид послуг.

"Ми отримували чимало листів, в яких люди запитували, чи можемо ми зробити зелену або червону ляльку, з хвостом або рогами чи ще якусь дичину. Але такі прохання ми не розглядаємо", - розповідає один з винахідників роботів Метт Макмуллен.

Роботизовані борделі, за задумом влади міста, повинні повернути інтерес до Амстердаму у туристів, який помітно знизився після виходу закону про заборону іноземцям курити марихуану в місцевих "кавошопах".

У найближчі роки творці проекту планують повністю переобладнати квартали "червоних ліхтарів" і зробити цілу мережу роботизованих борделів.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: повіями-роботами, амстердам, бордель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]