Пт, 2024-03-29, 13:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
Творчий вечір колективу "Шпилясті кобзарі". ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

 
Вчора 27.04.2012 в приміщені Музею театрального, музичного та кіномистецтва України (вул. Івана Мазепи 21, корп. 26, на території Києво-Печерської Лаври) відбулися посиденьки українського гурту "Шпилясті кобзарі" з нагоди святкування року творчої діяльності колективу, повідомляє журналіст Голос UA на РФ Олена Мазур, яка також пропонує читачам нашого сайту відео цього дійства.

Саме навесні 2011 "Шпилясті" вперше вийшли на сцену українського телевізійного шоу "Україна має талант" (3 сезон), де згодом вибороли почесне місце серед півфіналістів шоу та потрапили в 50-ку найталановитіших.

Виступи цього ексклюзивного українського колективу з 6-ти колоритних, молодих, завзятих бандуристів завжди неочікувані, життєрадісні та позитивні. Цього разу у виконані Юрка Миронця, Сергія Потієнка, Володимира Вікарчука, Данила Носка, Сергія Шатила та Дем'яна Єдинака прозвучали українські народні пісні, інструментальні твори, сучасні авторські пісні, cover-версії та ретро хіти в стилі "музичний шарж".

Крім того креативний бандурист Ярослав Джусь, який є ініціатором та художнім керівником секстету бандуристів "Шпилясті кобзарі", також виконав свою авторську музику та популярні інструментальні композиції.
 


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1376 | Додав: admin | Теги: шпилясті кобзарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]