Пт, 2024-03-29, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
У Борисполі збірну України поліція "захищала" від ЗМІ. Коноплянка: всіх собак на нас спустили. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Сьогодні 22 червня літак з делегацією збірної України о 4.00 приземлився в аеропорту "Бориспіль". Національну команду, яка програла всі матчі фінальної частини чемпіонату Європи у Франції, зустрічали тільки журналісти - уболівальників, якщо не зважати на пасажирів у терміналі, не виявилося, повідомляє ZN.UA.

Практично всі футболісти відмовилися від спілкування з пресою, а захисник Богдан Бутко і півзахисник Олександр Зінченко лише вкотре визнали провал команди і не стали коментувати чутки про наступного головного тренера збірної. При цьому Бутко лише додав, що "ним може стати Андрій Шевченко".

Наставник команди Михайло Фоменко також знову сказав про свою відставку і наголосив, що формувати новий тренерський штаб буде Федерація футболу України.

У свою чергу півзахисник Олександр Зінченко заявив, що провал на Євро-2016 має стати хорошим уроком для збірної України, повідомляє "Футбол-1".

"Відчуття від першого турніру в складі збірної, безумовно, найприємніші, які тільки можуть бути. Кожен гравець повинен приносити користь команді, незалежно, грає він у стартовому складі чи сидить на лавці запасних", - сказав він.

"Насправді, є багато причин невдалого виступу нашої збірної. Не хотілося б їх зараз озвучувати, скажу тільки, що в епізодах з пропущеними м'ячами нам не вистачило десь концентрації, десь - везіння. В майбутньому треба більше працювати", - зазначив Зінченко.

Євген Коноплянка не дуже задоволений критикою, якій піддалася збірна України після провалу на Євро-2016. Про це він заявив у спілкуванні з журналістами.

"Я особисто позитивна людина, я на цьому не зупиняюся, дивлюся вперед – життя триває", - сказав він.

"Позитив? Ми вийшли з групи на Євро, всі були задоволені, а тепер всіх собак на нас спустили, коли ми не вийшли з групи. Ну молодці, нехай далі нас критикують. Я нормально до цього ставлюся", – цитує гравця football24.ua.

Ветерани збірної України Руслан Ротань та Анатолій Тимощук мають намір і надалі виступати за національну команду. Про це повідомив журналіст каналів "Футбол 1" та "Футбол 2" Святослав Гринчук.

За його словами, гравці відчувають в собі сили і далі грати за збірну, а тому виступами за свої клуби постараються звернути на себе увагу нового тренерського штабу збірної.

Збірна України з футболу програла всі три матчі групового етапу, не забивши при цьому жодного голу, таким чином українці стають беззастережно найгіршою командою Євротурніру. Про це повідомляє Sportarena.

Команда України програла два матчі в групі з рахунком 0:2 збірним Німеччини і Північної Ірландії, і ще один програла з рахунком 0:1 - збірній Польщі, не забивши жодного м'яча.

Всі інші команди турніру або забивали голи, або ж набирали очки, граючи в нульову нічию, як Австрія.

Для збірної України турнір став першим європейським чемпіонатом, на який вона зуміла пробитися через відбіркову групу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 798 | Додав: adminA | Теги: поліція, Бориспіль, збірна україни, Коноплянка, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]