Пт, 2024-03-29, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:38
У Чорному морі українські ВМС проводять навчання
Інші останні Надзвичайні новини

Військово-морські сили України проводять навчання в Чорному морі та на території Одеської області. Про це повідомляє прес-центр Командування ВМС Збройних Сил України.

"У Військово-морських силах Збройних сил України триває проведення комплексу тактичних навчань і тренувань із залученням морської, авіаційної та сухопутної компонент. Під час заходів відпрацьовуються спільні дії тактичних груп кораблів, підрозділів морської піхоти та морської авіації, артилерії та броньованої техніки військ берегової оборони флоту, у взаємодії зі штурмовою авіацією Повітряних сил України, інженерними підрозділами Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зведене тактичний підрозділ військ берегової оборони здійснив багатокілометровий марш у визначений район з метою ведення обороні ділянки морського узбережжя та відбиття нападу противника з моря.

"Підрозділи морських піхотинців діють у складі повітряного та морського десантів, забезпечують охорону та оборону важливих об'єктів. Навчання проводяться також у взаємодії з підрозділами УМВС України в Одеській області та Державної прикордонної служби України", - відзначили в прес-центрі.

Зазначимо, що 13-14 лютого Росія перевіряла сили Чорноморського флоту в рамках командно-штабного тренування.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: навчання, Чорному морі, українські ВМС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]