Чт, 2024-04-25, 21:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:51
У День Незалежності політики вийдуть у народ: буде весело й цікаво
Інші останні Політичні новини

Об’єднана опозиція "Батьківщина" 24 серпня, у День незалежності, проведе у Києві мітинг та розгорне найбільший в Україні державний прапор.

Як повідомили у прес-службі ОО "Батьківщина", опозиція закликає українців разом відзначити День незалежності.

Передбачається, що о 10.30 відбудеться збір учасників та формування колони на Михайлівській площі. Об 11.00 колона вирушить у пішу ходу вулицею Володимирською в бік парку імені Шевченка. Відбудеться покладання квітів до пам’ятників Михайлові Грушевському та Тарасу Шевченку.

У парку імені Шевченка пройде святковий мітинг за участі керівників Об’єднаної опозиції. Перед початком мітингу молодіжні організації опозиції розгорнуть найбільший в Україні державний прапор на проїжджій частині перед Червоним корпусом Університету. Передбачається, що буде зафіксований рекорд України.

У свою чергу, лідер партії "Удар" Віталій Кличко розповів, що в День незалежності України його прихильники проведуть суботник "Очистимо Україну разом". "Так що запрошую всіх, кого також обурює сміття навколо річок, в лісах і містах, приєднатися до нас", - закликав Кличко.

Він зазначив, що цей тиждень проводить в тренувальному таборі, де готується до бою. "23 серпня, у День Прапора, над нашим тренувальним табором обов'язково підніметься синьо-жовтий прапор, а 24-го я проведу українських день для своєї великої інтернаціональної команди, в якій є німці, британці, американці, латвійці, австрійці і, звичайно ж, українці! "- розповів Кличко.

ПР відзначить День Незалежності концертом гурту "Алібі" на Софійській площі

Партія регіонів відзначить День Незалежності в центрі Києва. Провладна партія запланувала святковий мітинг-концерт на Софійській площі, початок - о 11.00. За інформацією прес-служби партії, в 11.30 розпочнеться пряма трансляція виступу президента України Віктора Януковича з Національного палацу мистецтв "Україна".

"Всі бажаючі зможуть поспілкуватися з кандидатами в народні депутати від Партії регіонів, дізнатися, з якою програмою партія йде на вибори. А також послухати відомих українських виконавців, серед яких - група"Алібі"та Альона Вінницька", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День прапора.

24 серпня в Києві проведуть перші всеукраїнські пляжні ігри

Перші всеукраїнські пляжні ігри проведуть в Києві до Дня Незалежності України 24 серпня на території спортивного комплексу "Місто Спорту" (Гідропарк), повідомляє в середу прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Під час заходу спортсмени демонструватимуть свою силу, витримку і вміння. У показових матчах "best of the best" кияни та гості міста зможуть побачити віртуозність пляжних волейболістів, футболістів, пляжного регбі, спортсменів алтимат (фризбі). Крім того в іграх братимуть участь герої липневого чемпіонату світу з пляжного гандболу - срібні призери турніру в Омані", - йдеться в повідомленні.

Крім того, відбудеться матч з пляжного футболу між збірними Києва та Дніпропетровська.

За словами прес-служби, також гостей свята чекає яскрава шоу-програма за участю кращих МС, DJ's та команд черлідерів.

На честь свят відкриють 6 нових скверів

Шість нових скверів до Дня Незалежності буде відкрито у Голосіївському районі Києва. Нові сквери буде облаштовано за адресами: вул. Новопирогівська, 21, вул. Набережно-Корчуватська, 68, вул. Горького, 25, вул. Бурмістенка, 10, вул. Задорожного, 3/3, просп. 40-річчя Жовтня, 7-9. У майбутніх рекреаційних зонах уже висадили 525 дерев та 750 кущів, пише РБК-Україна.

"Для Голосіївського району питання озеленіння дуже важливе, адже ми повинні зберегти статус найбільш зеленого району столиці", - прокоментував відкриття нових скверів Ігор Лисов, заступник голови комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики.

Лисов наголосив, що захист зелених зон Києва повинен стати пріоритетом для столичної влади, а генплан столиці допоможе захистити екологічний ресурс міста.

"У законі про регулювання містобудівної діяльності ми зобов'язали всі адміністративні одиниці протягом цього року розробити генеральні плани розвитку територій, у яких повинні бути чітко закріплені всі аспекти екологічного розвитку міст. Я переконаний, що екологічна складова цих генеральних планів повинна широко обговорюватися громадськими організаціями перед тим, як вони будуть затверджені", - резюмував народний депутат.

На День Незалежності влаштують масштабну виставку квітів

До Дня Незалежності у Києві відкриється видовищна виставка квітів. Найкращі ландшафтні дизайнери столиці зобразять найпопулярніших українських народних персонажів у клумбах.

Побачити Івана Царевича з чорнобривців, Бабу Ягу, Чарівного птаха та багатьох інших можна буде на Співочому полі.

Серед яскравих живих полотнищ організатори виставки передбачили місця для фотографування відвідувачів, повідомляє "Газета по-українськи" з посиланням на ТСН.

Біля кожної композиції дизайнери обіцяють поставити для відвідувачів стенди із текстами казок. А деякі квіткарі навіть готові казки розповідати.

Казкові персонажі займатимуть 2,5 тис. квадратних метрів столичної площі. Для потреб свята було використано понад 300 тисяч рослин.

Нагадаємо, у 2011 році Україна відзначала 20 років своєї незалежності. Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович підписав указ, яким скасував проведення 24 серпня 2011 парадів військ у Києві, Керчі, Одесі, Севастополі, а також містах, де розташовані штаби військових округів і видів Збройних Сил України з нагоди 20-ї річниці Незалежності України.

20-та річниця незалежності країни запам'яталася Києву засиллям правоохоронців. Як писали тоді ЗМІ, Янукович вирішив зекономити гроші на військовому параді до Дня Незалежності, зате влаштував у центрі столиці повноцінний "парад" з демонстрацією мощі міліції. Опозиційні партії влаштували в центрі Києва мітинг. Увечері напередодні анонсованої акції Київський окружний адміністративний суд заборонив опозиційним партіям проводити 24 серпня демонстрації на центральних вулицях, обмеживши "плацдарм" противників влади парком навпроти університету ім. Шевченка, починаючи з 11-ї години. У парку Шевченка зібралося близько 5 тис осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 977 | Додав: nowyny | Теги: політики, день незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]