Чт, 2024-03-28, 18:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
У День Перемоги Росія горить і рушиться: у Читі загорівся "Бук"
Інші останні Новини російської федерації

В російському місті Чита на параді 9 травня загорівся двигун зенітно-ракетного комплексу "Бук". Про це повідомляє Чита.ру.

Ракетна установка під час параду Перемоги в Читі пройшла площу Леніна, задимілась та почала горіти. Після гасіння до установки під’їхала військова вантажівка, яка відтягла її на причепі.

"Це ЗРК "Бук". Задимівся двигун, його загасили за кілька хвилин. Буває таке з технікою", – повідомило джерело видання.

Меморіал Перемоги в Ростові став рушитися під час покладання квітів

У російському Ростові-на-Дону 8 травня обвалилася частина меморіалу Полеглим воїнам на площі Карла Маркса.

Інцидент стався під час покладання квітів до Вічного вогню вірменською делегацією, повідомляє DonNews.

У цю мить біля меморіалу стояли на посту №1 школярі. Елемент пам'ятника, що впав, дивом не зачепив 15-річну ученицю гімназії №19 Первомайського району.

Як пояснила завідувачка сектору охорони та збереження об'єктів культурної спадщини Ростова Ірина Стрельцова, повна реставрація пам'ятника була багато років тому.

"Його щороку ремонтують частково. Цьогоріч ми ремонтували пілони і сходинки. Той низ, який сьогодні обрушився, до ремонту не входив", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, 7 травня російський танк нового покоління "Армата" заглух під час генеральної репетиції параду Перемоги на Красній площі в Москві. Танк зупинився навпроти Мавзолею. Після цього до "Армати" під'їхала спецтехніка з тросами, проте танк так і не відбуксирували. У підсумку він простояв на площі всю репетицію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 832 | Додав: admin | Теги: День Перемоги, загорівся бук, Чита, рушиться:, росія горить | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]