Чт, 2024-04-25, 04:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Повідомляють Новини європейської України
16:02
У ДТП на Полтавщині зіткнулися Daewoo Lanos, евакуатор і міжнародний автобус, 1 особа загинула. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
1 особа загинула і 1 госпіталізовано 4 січня через дорожньо-транспортну пригоду з двома автомобілями та автобусом "Кишинів - Полтава" біля села Судіївка (Полтавський район) Полтавської області, повідомляє "Українські новини" з посиланням на прес-службу територіального управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

Згідно з повідомленням, о 9:34 4 січня до оперативно-координаційного центру МНС в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що біля села Судіївка на автодорозі "Полтава - Кременчук" сталося ДТП.

Автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з автоевакуатором Tata; за автоевакуатором слідував автобус сполученням "Кишинів - Полтава".

В автобусі міжнародного сполучення знаходилося шестеро пасажирів і два водії; через складні погодні умови та ожеледицю автобус зіткнувся із двома автомобілями, що раніше зіткнулися.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна водій Daewoo Lanos і до міської лікарні Полтави з важкими травмами госпіталізували її пасажира.

Пасажири автобуса відмовилися від медичного огляду і самостійно добиралися до Полтави.

Рятувальники за допомогою спеціальної техніки звільнили автодорогу і відновили рух автотранспорту.

Для ліквідації наслідків ДТП було задіяно 3 одиниці техніки та 13 рятувальників.

Раніше ДАІ опублікувала статистику за участю автомобілів певних марок у ДТП: найчастіше українці гинуть у ВАЗах і Daewoo Lanos - 17,5 і 12,6% з усіх зареєстрованих випадків.


Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1201 | Додав: adminA | Теги: дтп, евакуатор і міжнародний автобус, загинула, Daewoo Lanos, Полтавщині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]