Ср, 2024-04-24, 04:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
У ДТП у турецькій Анталії загинув українець, ще 20 травмовано
Інші останні Новини світу

За попередніми даними, в результаті ДТП в Анталії (Туреччина) один українець загинув, 21 постраждав, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

"За інформацією почесного консульства України в Анталії, 20 вересня в місті Анталія сталася ДТП, в результаті якої перекинувся туристичний автобус компанії "ТезТур", який перевозив українських туристів. В результаті інциденту 21 громадянин України постраждав. За даними, які ще перевіряються, один потерпілий помер", - сказав Дикусаров на брифінгу 20 вересня в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Посольство України в Туреччині у взаємодії з Почесним консульством України в Анталії та компанією-оператором вживають заходи щодо забезпечення потерпілих необхідним лікуванням та допомогою.

Цьогоріч автобуси з українськими туристами доволі часто потрапляли в ДТП за кордоном. Так, наприкінці серпня в Румунії перекинувся молдавський автобус з громадянами України, травмувалася 21 людина.

За кілька днів до цього в результаті ДТП неподалік міста Варни у Болгарії (зіткнення пасажирського автобуса з українськими туристами і легкового автомобіля) 11 громадян України були госпіталізовані. Двоє громадян Болгарії, які перебували в автобусі, загинули.

А 29 липня автобус з українськими туристами перекинувся на гірському серпантині, на шляху від Бургаса до Варни. П'ятеро українців отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1333 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]