Пт, 2024-03-29, 01:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:43
У Джанкої депутат-"регіонал" побив дівчинку
Інші останні Надзвичайні новини

Неповнолітня співробітниця одного із джанкойських кафе, побита вночі 1 серпня депутатом Джанкойської міськради від Партії регіонів Ігорем Головським, продовжить лікування в одній з лікарень Сімферополя.

Як повідомило виданню "Новий Регіон" джерело в мерії Джанкоя, саму подію зараз намагаються зам'яти через старт виборчої кампанії.

Головський, коли вже покинув кафе "Східна кухня", в стані сильного алкогольного сп'яніння повернувся по свій телефон і не зміг його знайти, а після цього звинуватив двох неповнолітніх співробітників кафе - 14-річну дівчину і 15-річного хлопця - в крадіжці телефонного апарату.

Як розповідають очевидці, депутат бив офіціантку по обличчю, вирвав з вуха сережку, і наостанок "у виховних цілях" тягав її за волосся. При цьому Головський козиряв своїм посвідченням депутата.

Співробітники міліції, що прибули на місце, опитали потерпілих і свідків. Прикметно, що телефон без сім-карти виявився у хазяйки закладу, і його повернули власникові.

Після події постраждала дівчина потрапила в травматологічне відділення Джанкойської ЦРЛ з діагнозом - черепномозкова травма, струс головного мозку, а у висновку судмедексперта вказані забиття, синці і розірвана мочка вуха.

Зауважимо, що кримінальна міліція у справах неповнолітніх зацікавилася фактом працевлаштування дітей і їхньої роботи в нічний час.

38-річний Ігор Головський обраний депутатом Джанкойської міськради від Партії регіонів. Працює головним електромеханіком Джанкойської дистанції сигналізації і зв'язку.

Раніше львівські ЗМІ повідомляли про те, що на одній із дискотек у Львові племінник радниці президента України, керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України Ганни Герман – Олег Бокало побив на дискотеці двох дівчат.

У закладі зав’язалася бійка, охорона закладу самотужки не могла справитися з хуліганами, оскільки у них була зброя, тому викликали міліцію. Однак Бокало не вгамувався і після приїзду міліції, він накинувся на слідчу, порвав їй форму, розмахував кулаками, тягав за волосся та плював в обличчя.

Проти Олега Бокала порушено кримінальну справу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 965 | Додав: admin | Теги: побив дівчину, ігор головський, джанкой, депутат регіонал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]