Чт, 2024-03-28, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:44
У Єгипті лелека попав за ґрати, а щоб цікаві новини дивитися на ТБ купіть телевізор на foxtrot.com.ua
Інші останні Новини світу
У місті Кене, що в чотирьохсот кілометрах від столиці Єгипту Каїра, був спійманий птах, якого підозрюють в шпигунстві на користь Франції. Один з місцевих жителів побачив у лелеки на лапі електронний пристрій і повідомив про це владі. Голова служби безпеки міста перевірив птицю і дійшов висновку, що це всього лише датчик, який використовують французькі орнітологи для відстеження маршрутів міграції пернатих, пише The Independent. Крім того, можна з упевненістю сказати, що цю новину також покажуть вітчизняні канали, а тому радимо вам придбати новий хороший телевізор за вигідною ціною на сайті foxtrot.com.ua.

Адже, "шпигунську місію" у кожному разі чекав провал. "Датчик вийшов з ладу після того як птах перетнув французький кордон", - розповів голова ветеринарної служби міста Айман Абдалла.


Цікаво, що головний ветеринар, так само як і офіційна влада, називав уявного злочинця лебедем, в той час як на фотографіях зображений лелека.


Тварини нерідко стають жертвами підозріливості служб безпеки. У 2010 році влада Єгипту заявляла, що акули, які нападали на туристів в Червоному морі, є "агентами Ізраїлю".


У грудні 2012 року в Судані зловили орла з ізраїльськими мітками, прийнявши його за посланника Моссада. А в липні 2013 року влада Туреччини виправдали боривітер, у якої цілий рік шукали вживлені в тіло чіпи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1095 | Додав: nowyny | Теги: телевізор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]