Чт, 2024-04-25, 06:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:39
У Єгипті повернулася акула, яка нападала на туристів
Інші останні Новини світу

Біля узбережжя єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх з'явилася акула. Хижачку завдовжки 2,5 метра уже неодноразово бачили в небезпечній близькості від пляжів Наама-Бей, повідомляє НТВ.

Міністерство з охорони навколишнього середовища Єгипту виступило з попередженням про потенційну небезпеку нападів акули.

Туристи кілька разів бачили, як хижачка на мілководді об'їдалася мертвою рибою. Зазвичай цей вид живе на глибині 150 метрів. Тож, на думку фахівців, така ситуація є неприродною і потенційно небезпечною.

Однак нападів на людей поки що не було зафіксовано, і паніки серед відпочивальників немає.

Нагадаємо, що 30 листопада та 1 грудня 2010 року в Червоному морі в зоні єгипетського курортного міста сталися три випадки атаки акул на людей.

Напади щоразу ставалися недалеко від берега, несподівано і стрімко. Внаслідок атак туристи зазнали тяжких травм рук і ніг. Акул спіймали і вбили. Однак пізніше виявилося, що це були не ті акули - через кілька днів акула напала на німецьку пенсіонерку. Жінка загинула.

Губернатор єгипетської провінції Південний Синай Мухаммед Абдель Фаділь Шуша тоді серйозно заявив, що до появи акул-вбивць може бути причетна ізраїльська розвідка Моссад. В Ізраїлі ці звинувачення відкинули.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1040 | Додав: admin | Теги: Єгипет, акула туристи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]