Пт, 2024-03-29, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
У фіналі етапу Кубка світу з фехтування українські шаблістки перемогли росіянок
Інші останні Спортивні новини

Збірна України піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани командного етапу Кубка світу, який відбувся 1 листопада у французькому місті Орлеан.

Команда виступала у складі Ольги Харлан, Олени Вороніної, Олени Кравацької і Галини Пундик, повідомляє Національна федерація фехтування України.

Українки обіграли команди Казахстану (45:29), Китаю (45:40), Італії (45:39) і у фіналі здобули перемогу над збірною Росії - 45:39. Таким чином команда взяла реванш за поразку в "золотому матчі" на етапі Кубка світу в Каракасі, який відбувся три тижні тому.

Завдяки цій перемозі українська команда ще на крок наблизилася до отримання командної ліцензії на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро-2016.

Попереду у шабельної збірної ще два етапи Кубка світу - в Афінах (31 січня) і в Генті (21 лютого).

Збірна України є олімпійським чемпіоном командного турніру в жіночій шаблі Пекіна-2008. На наступних літніх Іграх у Лондоні-2012 цей вид у програмі змагань представлений не був.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 766 | Додав: adminA | Теги: росіяни, фінал етапу Кубка світу, фехтування, українські шаблістки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]