Чт, 2024-04-25, 05:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
У Франції на Гран-прі золоту медаль завоювала шаблістка Ольга Харлан з Миколаєва
Інші останні Спортивні новини
Українська шаблістка Ольга Харлан стала переможницею етапу Гран-прі Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок у французькому Орлеані.

22-річна спортсменка з Миколаєва перемогла в півфіналі польку Олександру Соху (15:11) і буквально розгромила в золотому матчі росіянку Діну Галіакбарову (15:3), повідомила Національна федерація фехтування України.

Ще одна українка Ольга Жовнір дійшла до однієї четвертої фіналу, де доля звела її з Ольгою Харлан, якій вона програла з рахунком 9:15 і посіла у підсумку 7-е місце.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Пекіні в 2008 році в командному виступі проти спортсменок Китаю 17-річна Ольга Харлан здійснила перелом у ході матчу, зробивши вісім точних уколів поспіль, що принесло збірної України перше олімпійське "золото" 2008 року.

На Олімпійських іграх в Лондоні в 2012 році Харлан поступилася у півфіналі росіянці Софії Великій, але в поєдинку за третє місце з американкою Маріель Загуніс завоювала бронзову медаль.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1037 | Додав: adminA | Теги: шаблістка Ольга Харлан, золота медаль, Франція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]