Чт, 2024-03-28, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:52
У Франції за добу виявили рекордну кількість випадків коронавірусу - майже 27 тисяч
Інші останні Новини Європейського Союзу

Майже 27 тисяч. У Франції за добу виявили рекордну кількість випадків коронавірусу

У Франції за добу виявлено 26 896 випадків зараження коронавірусом — це найбільша кількість від початку пандемії.

Про це ввечері 10 жовтня повідомили органи охорони здоров’я країни, передає DW.

Зазначається, що серед усіх проведених за добу тестів на коронавірус 11% були позитивними — 9 жовтня їхня кількість становила 10,4%.

Також за останню добу в країні внаслідок ковід-19 померли 54 людини. Загалом жертвами ковіду у Франції стали понад 32 тис. осіб.

У відділеннях інтенсивної терапії за останню добу були 1456 пацієнтів, що на 17 людей більше за дані попередньої доби. У розпал першої хвилі епідемії у квітні кількість пацієнтів у реанімаціях перевищувала сім тисяч хворих.

У зв’язку зі зростанням захворюваності у багатьох містах Франції знову ввели суворі обмеження. Велику кількість заражень фіксують у Парижі, Ліоні, Ліллі та Марселі. У цих містах бари та деякі заклади громадського харчування залишатимуться зачиненими упродовж двох тижнів. У багатьох містах країни діє масковий режим.

За даними порталу Worldometer, Франція знаходиться на третьому місці у Європі після Росії та Іспанії за кількістю заражень коронавірусом. Від початку спалаху недугу виявили у 718 тис. осіб. При цьому одужали лише 100 тис. людей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 639 | Додав: adminA | Теги: 27 тисяч, Доба, випадкіи коронавірусу, Франція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]