Чт, 2024-04-25, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
У яких пунктах біженці з України можуть швидше перетнути кордон - у МВС розповіли
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу держкордон на західній ділянці перетнули понад 118 тисяч осіб та більше 13,5 тисяч транспортних засобів

Ці показники свідчать про збільшення пасажиропотоку на кордоні України, у порівняння з 3 березня, приблизно на 30 тисяч осіб.

Про це повідомляє прес-служба МВС, передає ЗМІ.

За кордон вибули понад 104 тисячі осіб, до України прибуло понад 14 тисяч людей.

"Більшість подорожуючих обирають для перетину кордону з ЄС пункти пропуску на польській ділянці – ними скористалися близько 90 тисяч осіб, з яких 82 тисячі, які покинули територію України", - розповіли у відомстві.

Задля швидшого перетину кордону у МВС рекомендують скористатися пунктами перетину на кордоні з Угорщиною, вони наразі найменш завантажені (майже порожні), а також зі Словаччиною та Молдовою.

Зазначається, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби, щоб громадяни мали змогу самі обирати найменш заповнені пункти пропуску.

Нагадаємо, за даними ООН, за перші дев'ять днів війни територію України залишило понад 1,3 млн біженців. Тисячі українців через війну в Україні виїжджають до сусідніх країн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 609 | Додав: adminA | Теги: МВС, біженці, перетин, пункти, україна, кордон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]