Чт, 2024-04-18, 04:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
У Києві напали на заступника гендиректора ATR
Інші останні Кримінальні новини

На заступника гендиректора телеканалу ATR Айдера Муждабаєва та активіста Сейт-Бекіра Сулейманова намагалися напасти невідомі в приміщенні кримськотатарського кафе "Мусафір".

Про це Муждабаев написав у Фейсбуці.

"Близько 20.00 в приміщенні кримськотатарського кафе Musafir Kiev за адресою вул. Саксаганського, 57а була вчинена спроба нападу на заступника гендиректора телеканалу ATR Айдера Муждабаєва і кримськотатарського активіста Сейт-Бекіра Сулейманова", - пише він.

Муждабаев пояснив, що п'ять відвідувачів кафе спортивної статури, спровокувавши конфлікт, почали нецензурно ображати їх, погрожуючи фізичною розправою та застосуванням вогнепальної зброї після того, як Муждабаєв і Сулейманов вийдуть з кафе.

"Завдавши кілька незначних ударів, ці люди вийшли з приміщення і зникли в невідомому напрямку", - написав він.

Після Муждабаєв і Сулейманов викликали поліцію.

"Відеозапис інциденту в кафе є, ми розраховуємо на захист з боку правоохоронних органів України", - зазначив Айдер Муждабаєв.

Раніше народний депутат України, уповноважений президента України у справах кримських татар Мустафа Джемілєв заявив, що з початку окупації Криму на півострові зникли 20 кримських татар.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 706 | Додав: adminA | Теги: заступник гендиректора ATR, напад, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]