Пт, 2024-03-29, 01:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
У Костянтинівці міліція встановила особи організаторів масових заворушень, - Аброськін
Інші останні Кримінальні новини

Міліція встановила особи організаторів масових заворушень у Костянтинівці Донецької області. Про це повідомив начальник Головного управління МВС України в області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"По Костянтинівці. Вчора, після прибуття в місто, разом зі своїм заступником, полковником міліції Сергієм Князєвим, зустрілися з жителями міста, які зібралися на проспекті Ломоносова, де сталося вдень ДТП", - зазначив він.

За словами Аброськіна, "близько 23.00 залишилися 30-50 молодих людей, віком від 18 до 30 років, які, в більшості, були під дією алкоголю. Вимагали справедливого і негайного покарання військових злочинців, з вини яких загинула дитина. Говорили про поведінку військових в місті, в тому числі про заборону продажу їм спиртних напоїв".

Також начальник міліції зазначив, що "жителів хвилюють питання виплати заробітної плати та мобілізації. І, звичайно, люди запитували, коли настане мир. Переконали більшу частину присутніх розійтися. Вулиця - не кращий варіант для вирішення проблем".

"Міліція Костянтинівки несе службу в посиленому варіанті. Усі факти масових заворушень задокументовані. Особистості організаторів встановлені. Ситуація в місті стабілізована", - додав начальник ГУМВС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: особи організаторів масових заворуш, Аброськін, міліція, Костянтинівці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]