Чт, 2024-04-25, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
У Краматорську СБУ ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 50 млн гривень
Інші останні Кримінальні новини

У Краматорську ліквідовано конвертаційний центр з оборотом 50 млн грн.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, 25 червня в рамках проведення досудового розслідування прокуратурою Краматорська і співробітниками Служби безпеки України на підставі ухвали слідчого судді Краматорського міського суду було проведено 10 обшуків у тіньових офісах чотирьох підприємств з ознаками фіктивності.

За місцем проживання одного з фігурантів виявлено та вилучено 12 печаток, чорнові записи, кредитні картки, чекові книжки та інші документи, пов’язані з незаконною діяльністю підприємств.

Встановлено, що впродовж 2014-2015 років через рахунки фіктивних підприємств проконвертовано (переведено в готівку) грошові кошти у розмірі близько 50 млн грн.

Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.205 (фіктивне підприємництво) та ч.3 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Раніше міліція ліквідувала конвертаційний центр з річним оборотом понад 1 млрд грн, який функціонував під прикриттям працівників фіскальної служби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: конвертаційний центр, СБУ, Краматорськ, оборот 50 млн гривень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]