Чт, 2024-04-18, 06:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:40
У Львові на Форумі видавців презентували книгу Савченко "Сильне ім'я Надія"
Інші останні Культурні новини

На Форумі видавців у Львові презентували книгу української льотчиці, народного депутата Надії Савченко "Сильне ім'я Надія", яку вона написала, перебуваючи під вартою в Росії.

Присутня на презентації сестра Надії Віра Савченко розповіла, що книга була написана дуже швидко, за лічені тижні, передає УНІАН.

Її вчора забрали з друку і сьогодні книга, яка вийшла накладом 10 тис. примірників у видавництві, вперше презентована українському читачу.

На запитання, кому Надія просила передати перші примірники книги, Віра Савченко відповіла, що "вона її написала для народу і жодних побажань, комусь передати перші примірники, вона не висловлювала. Ми від себе передали книгу лідеру партії "Батьківщини" Юлії Тимошенко і більше нікому", - зазначила сестра льотчиці.

Наступна презентація книги запланована на кінець вересня у місті Києві.

Наразі вартість книги у твердій обкладинці становить 165 грн. Найближчим часом планується видання книги у м'якій обкладинці, її вартість становитиме 95 грн.

Перший примірник книги Надії Савченко, яку українська льотчиця написала, перебуваючи під вартою в Росії, побачив світ у вересні.

Зазначимо, що нещодавно на сайті Radio ROKS та його каналі в YouTube з'явився запис книги Надії Савченко "Сильне ім'я Надія".

У Львові з 9 по 13 вересня проходить 22-й Форум видавців. На цьогорічному книжковому форумі організатори анонсують 5 тис. нових назв книжок, майже 1,5 тис. заходів, 770 учасників з 22 країн, з яких 350 авторів та 170 видавців.

Головна тенденція форуму – збільшення книг про війну і мемуарів. Зокрема, на книжковому ярмарку буде презентовано роман журналіста Сергія Лойка "Аеропорт"; книга незаконно утримуваної у Росії льотчиці Надії Савченко "Сильне ім'я Надія"; книга "Оповідання" режисера Олега Сенцова, нещодавно засудженого в Росії за сфальсифікованим обвинуваченням до 20 років ув'язнення за нібито підготовку терактів у Криму; "Тюремні щоденники" акордеоніста Ігоря Завадського, якого звинувачують у педофілії; роман "Іловайськ" Євгена Положія; книги "Історії про життя, смерть та нейрохірургію" відомого британського нейрохірурга Генрі Марша.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: книга Савченко Сильне ім'я Надія, Львів, Форум видавців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]