Вт, 2024-04-16, 08:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
У Львові на концерт "Океану Ельзи" зібралася рекордна 30-тисячна аудиторія
Інші останні Культурні новини
У перший день літа на "Львів-Арені" відбувся концерт гурту "Океан Ельзи". Музиканти не виступали в місті 3 роки і через ажіотаж із квитками організаторам довелося розширювати фан-зону.

За приблизними підрахунками, на арені зібралися понад 30 тисяч людей, передає ТСН. Напередодні соліст Святослав Вакарчук пообіцяв, що гурт не вийде на сцену, доки остання людина, яка купила квиток, не зайде на стадіон.

Сам виконавець зізнався, що він хвилювався, адже вперше виступав перед такою аудиторією. "Ми звикли до 10 тисяч людей, а тут 30. Це трохи змінює формат. А так все класно, рідні стіни допомагають", - відзначив лідер гурту "Океан Ельзи".

Вакарчук наготував своїм шанувальникам сюрприз – заспівав дуетом із учасником шоу "Голос Країни" Блезом Малабою. Блез зізнався, що пісню "Не питай", яку він підготував до виконання разом із Вакарчуком, раніше не знав. "Я її вивчив за 2-3 дні", - сказав Малаба.

Весь день перед концертом у Львові йшов дощ. Але саме перед виступом розпогодилося, що додало настрою фан-зоні.

Нагадаємо, що лише українська частина туру "Океану Ельзи", який відбувається на підтримку нового альбому "Земля", має охопити 27 міст країни. По завершенні виступів в Україні, з жовтня 2013-го музиканти вирушать у другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: 30-тисячна аудиторія, Львів, концерт Океан Ельзи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]