Чт, 2024-04-18, 03:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:15
У матчі 27-го туру Прем'єр-ліги України «Динамо» переграло «Шахтар». ВИДЕО
Інші останні Спортивні новини

  Єдиний гол у матчі забив нападник киян Володимир Шепелєв

У суботу, 14-го квітня в Харкові на ОСК «Металіст» відбувся центральний матч 27-го туру Прем'єр-ліги України «Шахтар» - «Динамо».

Українське «класико» зібрало на стадіоні майже 27 тисяч вболівальників, що являється рекордом відвідуваності УПЛ у 2018-му році. Так, на матчі також були присутні і колишній президент «Металіста» Олександр Ярославський, головний тренер збірної України Андрій Шевченко, новоспечений президент Прем'єр-ліги України Томас Грімм та ще багато vip-персон.

Обидві команди підійшли до матчу в оптимальних складах, варто лише зазначити одну втрату «Шахтаря» в обличчі Бернарда, який заліковує травму плеча в Бразилії. Втім, його доволі непогано останнім часом заміняє Алан Патрік, який і в цьому матчі продемонстрував доволі непогану гру. Щодо самого матчу, то команди не стали йти у розвідку, а почали активно діяти вже з перших хвилин. На промах Степаненка вже на 3-й хвилині матчу «Динамо» відповіло ударом у поперечку воріт П'ятова від Кендзьори. Донецький клуб вже через мить відповів гострим обвідним ударом від Марлоса - м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Після таких випадів команди заспокоїлися, а гра зосередилася у центрі поля. Було доволі багато боротьби, втім, без грубощів, що доволі дивно для протистояння цих команд. Важко було віддати комусь перевагу, однак момент у «Динамо» був явно гостріше. А на 31-й хвилині на руку киянам зіграла обрізка від Хочолави - захисник просто віддав біля власного карного м'яч Шепелєву, який без особливого опору підійшов ближче до воріт та пробив точно у лівий від П'ятова кут - 1:0. Зазначимо, що цей гол став для донецького клубу першим пропущеним у 2018-му році.

Цей гол явно завів підопічних Фонсеки, адже вже через хвилину небезпечно поруч зі стійкою пробив Феррейра, а за п'ять хвилин до перерви у поперечку з гострого кута влучив Марлос. Ще через дві хвилини над поперечкою свою гармату розрядив Алан Патрік. У підсумку кияни витримали штурм суперника і пішли на перерву ведучи у рахунку.

 

На жаль, але другий тайм був не такий цікавий. Підопічні Хацкевича вирішили грати другим номером, та й взагалі, почали грати за рахунком, зосередивши великі сили на власній половині поля. Господарі поля у свою чергу активно діяли попереду, однак компактна гра гостей у центрі поля та підступах до карного не давала можливості швидким бразильцям розгортати гострі випади.

За весь тайм можна згадати лише один гострий момент все від того ж Алана Патріка, однак удар бразильця з-за меж карного парирував Бойко. Кияни ж у свою чергу не створили біля воріт суперника жодного небезпечного моменту. Ну так, можна звісно згадати дальній удар Вербича, але м'яч пішов точно в руки П'ятову, який все контролював.

Ну і звісно, що під завершення матчу нерви у деяких футболістів почали здавати. Лише у другому таймі команди на двох записали собі в пасив сім жовтих карток, а Тайсон взагалі залишив свою команду у меншості. Втім, сталося це вже у доданий час, під час якого команди більше з'ясовували стосунки між собою, ніж грали у футбол. У підсумку гол Шепелєва так і залишився єдиним у цьому матчі, а кияни перемогли на виїзді з рахунком 1:0. Після цієї перемоги «Динамо» скоротило відставання від «Шахтаря» у три очки і зберегло інтригу у чемпіонаті за шість турів до його завершення.

«Шахтар» - «Динамо» 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 - Шепелєв (32)

«Шахтар»: П'ятов, Ракицький, Хочолава, Бутко, Ісмаїлі, Тайсон, Степаненко (Дентіньо, 70), Марлос (Кайоде, 83), Фред, Алан Патрік (Коваленко, 83), Феррейра.

«Динамо»: Бойко, Шабанов, Бурда, Піварич, Кендзьора, Циганков, Вербич, Гармаш, Шепєлєв, Буяльський (Ротань, 60), Бєсєдін (Мбокані, 65)

Попередження: Феррейра (5), Гармаш (54), Ракицький (55), Вербич (63), Шабанов (71), Хочолава (73), Мбокані (90), Тайсон (90)

Вилучення: Тайсон (90)

 

 

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 669 | Додав: adminA | Теги: «Динамо» переграло «Шахтар», матч 27-го туру Прем'єр-ліги Україн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]