Сб, 2024-04-20, 03:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:12
У неплатників аліментів почалася “чорна смуга”- замість дивану – мітла
Інші останні Економічні новини

  У Херсонській області з 1-го грудня триває рейд за адресами аліментників. Виконавці приходять до злісних неплатників, які накопичили по кілька десятків тисяч гривень боргу.

Декого лякає рішення суду про опис і продаж майна. Менше ніж за місяць половина з 2 тис. аліментників повернули 5 млн гривень, повідомляє “Народна Правда” із посиланням на Факти.

Часто в аліментників нема чого описувати. Вони не працюють і не мають цінного майна, що можна продати на біржі, а за отримані гроші утримувати дитину.

Найкраще на аліментників впливає заборона на виїзд. Всі, кого зупиняють на кордоні, повертаючись, погашають борг. Великі надії в органів юстиції і на ефективність залучення боржників до громадських робіт.

“Більшість – це ті люди, у яких відсутнє бажання заплатити аліменти. Я більше ніж упевнений, що вони не хочуть знайти роботу. Але ми тоді зможемо їм її надати. І замінимо теплий диван на мітлу”, – заявив начальник головного управління юстиції в Херсонській області Костянтин Хутковський.

Раніше повідомлялося, що через помсту чоловіки часто не дають колишнім дружинам дозволу на поїздки дітей за кордон. У новому законопроекті передбачено, що якщо батько не платить аліментів, то його дозвіл не потрібен.

Також нагадаємо, що чоловіків, які ухиляються від сплати аліментів, пропонують зробити “популярними”. Тож в Україні створять реєстр неплатників аліментів та зроблять до нього публічний доступ.

Також повідомлялося, що у Міністерстві юстиції виступають за посилення відповідальності батьків, які уникають сплачувати аліменти на утримання дитини. Наприклад, окрім того, що сума сплати може зрости, також горе-батьку заборонять виїзджати за межі держави. Законопроект з цього питання може бути прийнятий до кінця року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 637 | Додав: adminA | Теги: мітла, неплатники аліментів, замість дивану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]