Пт, 2024-03-29, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:44
У потязі до Криму на Херсонщині СБУ затримала одного із впливових поплічників диверсанта "Бєса"
Інші останні Кримінальні новини

СБУ затримала у Новоолексіївці Херсонської області в потязі «Донецьк – Севастополь» громадянина України, члена терористичної організації, що діє на Сході України, ватажка групи бойовиків на прізвисько «Чех».

Отримуючи завдання безпосередньо від одного з терористів Ігоря Безлєра («Бес»), «Чех» керував групою з 25 бойовиків, яка забезпечувала пересування військової техніки (зенітні установки, танки) та диверсантів з території Росії до Слов’янська та Горлівки.

У червні ц.р. «Чех» брав участь у збройних нападах на українських силовиків в районі м. Горлівка Донецької області, а також містах Антрацит і Красний Луч Луганської області.

Перевіряється причетність групи бойовиків та найманців під керуванням «Чеха» до обстрілу українських військових літаків та до вбивства військовослужбовців частин та підрозділів, задіяних в АТО.

Слідчим відділом УСБУ в Херсонській області стосовно цієї особи зареєстроване кримінальне провадження за ч.1. ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації) та внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Йому оголошено підозру про злочин та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: Херсонщині, криму, потязі, поплічників диверсанта Бєса, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]