Сб, 2024-04-20, 01:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
У прямому ефірі Олійник визнав, що у 2004 році кричав: “Зека, геть!” ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Автор скандального закону регіонал Володимир Олійник визнав, що за його вигуки у 2004 році "Зека геть!”, він би мусив відповідати за наклеп. Про це він заявив в ефірі "hromadske.tv”.

Коли Олійнику нагадали, як він у 2004 році скандував на помаранчевому Майдані "Зека геть!”, він визнав, що тоді справді говорив такі слова, але вважає їх наклепом і уже попросив за них вибачення.

"Якщо ви зробили вислів, який ображає людину, а я такий вислів зробив, то я вибачився і сказав, що більше такого не буду робити”, – пояснив Олійник.

На запитання, кого він мав на увазі, депутат сказав, що говорив про тодішнього кандидата в президента а теперішнього президента Віктора Януковича.

"Я беру відповідальність на себе, і кажу що це негарно, ображати іншу людину. Я знаю, що президент дуже віруюча людина, здатна вибачати. Не бійтеся вибачитись”, – сказав Олійник.

Олійник визнав, що за такі висловлювання за його законом він мусив би відповідати.

"Це не тягне на екстремізм, але тягне на наклеп. Не можна поширювати заздалегідь неправдиву інформацію”, – розповів Олійник.
Нагадаємо, що згідно із законом Ківалова-Олійника, за наклеп вводиться кримінальна відповідальність з покаранням від 200 годин громадських робіт до двох років обмеження волі.

Ось це резонансне відео з 2004 року:


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: геть!” ВІДЕО, 2004 році кричав: “Зека, прямому ефірі Олійник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]