Чт, 2024-04-25, 09:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:48
У "Різдвяних перегонах" у Німеччині біатлоністи Підгрушна і Семенов посіли 9-е місце
Інші останні Спортивні новини

У німецькому Гельзенкірхені завершилися найпрестижніші комерційні біатлонні "Різдвяні перегони" (не входить в офіційний календар IBU), в якій українці Олена Підгрушна і Сергій Семенов посіли 9-е місце.

Як повідомляє офіційний сайт змагань, український дует зумів обігнати лише дует з Канади, передає УНІАН.

Змагання за участю десяти дуетів – 20 біатлоністів – в українців не склалися з першого заїзду.

У мас-старті українці посіли 7-е місце. У подальшій гонці переслідування через численні промахи Підгрушна і Семенов не лише не наблизилися до лідерів, але й пропустили ще два дуети вперед.

Підсумкове відставання нашого дуету від переможців склало 1 хвилину 20 секунд. Перегони виграв німецький дует Ваннеса Хінц - Сімон Шемпп, які подолали дистанцію за 33 хвилини 11,4 секунди.

Слідом фінішував ще один дует з Німеччини Франциска Хільдебранд - Ерік Лессер (16,7 секунди відставання), на третьому місці – росіяни Ольга Подчуфарова і Олексій Волков з 40,2 секунди відставання.

Нагадаємо, що 15 грудня на чоловічий спринтерській гонці на третьому етапі Кубка світу з біатлону в Нове Мєсто (Чехія) Сергій Семенов продемонстрував ідеальну стрілянину, посівши в результаті сусіднє із "квіткової церемонією" 7-е місце.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: 9-е місце, різдвяны перегони, Німеччина біатлоністи Підгрушна і С | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]