Ср, 2024-04-24, 12:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:21
У школах українці вимагають ввести статеве виховання
Інші останні Новини України

На сайті Президента України набрало 25 тисяч голосів звернення про обов'язкове впровадження у школах статевого виховання. Тепер його мають розглянути.

Ініціаторами петиції стали організації "Гендер в деталях" та "Політична дія жінок".

В умовах величезної кількості інформаційних джерел та безмежних можливостей інтернету діти самотужки отримують доступ до відео, яке є часто викривленим і пропагує насильство. Через відсутність навичок аналізу інформації, діти сприймають усе за чисту монету і не розуміють, яку відповідальність за свої діяльність та бездіяльність вони можуть нести.

Автори петиції впевнені: школярі повинні мати знання про зміни, з якими вони зіткнуться під час статевого дозрівання, способи запобігання небажаній вагітності, свою безпеку, розуміти, що таке культура згоди та знати українські закони.

Статеве виховання дітей і молоді значно знижує ризики насильства, рівень злочинності, кількість підліткових вагітностей, а також підвищує вік першого статевого акту. Закликаємо запровадити обовʼязковий курс статевого виховання, базований на культурі згоди, у початковій освіті, середній школі, а також у вищих і професійно-технічних закладах освіти

Нещодавно в ООН заявили, що гендерної рівності не вдасться досягти ще 300 років.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 467 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]