Пт, 2024-03-29, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
У штаб-квартирі НАТО Грицак домовився про розширення обміну інформацією між СБУ та Альянсом
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Керівник Служби безпеки України Василь Грицак відвідав штаб-квартиру НАТО, де провів низку зустрічей та виступив на засіданні комісії Україна-НАТО, яке було скликано у зв'язку з погіршенням ситуації в Україні, передає "Інтерфакс-Україна".

"У рамках візиту Василь Грицак поінформував профільні структури НАТО, а також постпредів країн-членів про наш аналіз сучасної стратегії і тактики Кремля стосовно України і західних країн. Крім того, сторона НАТО була ознайомлена з елементами гібридної війни та диверсійно-підривної роботи, яку Росія продовжує проти України", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті місії України при НАТО в четвер вранці.

Також Грицак розповів присутнім про контрзусилля Служби безпеки України.

"Було домовлено продовжити і розширити обмін інформацією між Службою безпеки України та профільними структурами НАТО", - повідомили в Місії.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що про членство України в НАТО можна буде говорити тільки після впровадження всіх необхідних реформ у країні.

"Мій обов'язок - проводити реформи в моїй країні, трансформувати країну відповідно до стандартів НАТО, і потім у нас буде ця дискусія (з приводу членства в НАТО - ред.). Я думаю, для цього потрібно 5-6 років", - сказав президент в інтерв'ю каналу CNN, відповідаючи на запитання щодо членства України в НАТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: Грицак, альянс, розширення обміну інформацією, СБУ, штаб-квартира НАТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]