Вт, 2024-04-16, 20:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
У Слов'янську знешкоджено піротехніками 39 мін розтяжок з гранами та 7 розтяжок з сигнальними ракетами
Інші останні Надзвичайні новини

Піротехнічні підрозділи ДСНС України продовжують обстежувати територію звільненого від терористів міста Слов’янськ, виявляти та знешкоджувати вибухонебезпечні предмети.

Тільки за минулу добу піротехніки виявили та знешкодили 1 розтяжку з сигнальними ракетами, 13 розтяжок з гранатами.

Всього з початку виконання робіт з розмінування міста Слов’янськ піротехніками ДСНС України знешкоджено 5 підготовлених до використання ручних протитанкових гранат. Виявлено та знешкоджено 39 мін розтяжок з гранатами, 7 розтяжок з сигнальними ракетами.

Знешкоджено 9 розтяжок з саморобними пристроями, знищено, шляхом підриву, в межах житлового кварталу мінометну міну 82 мм. Виявлено та знешкоджено 3 міни з дистанційним керуванням направленої дії, 3 саморобних вибухових пристрої, перероблених з вогнегасників.

Піротехнічні підрозділи ДСНС України, починаючи з 6 липня, вже обстежили 262,15 га території міста та 11,7 га ділянки водної акваторії Слов’янська.

Крім того, піротехніки ДСНС України перевірили на наявність вибухонебезпечних предметів 557 адміністративних споруд та інших будівель.

Обстежено територію Слов’янської ТЕС, площею 23,62 га., та виявлено і вилучено 32 одиниці боєприпасів.

Обстежено територію та акваторію ДП «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт»: площа території 2,46 га., площа акваторії 11,7 га., виявлено мінометних мін – 11 од., бойових гранат та мін – 3 од., інших вибухонебезпечних предметів – 13 од.

ДО УВАГИ!

«До уваги людей  які виїхали, або планують виїхати з району проведення АТО!  Для координації дій з оперативним штабом щодо виїзду із небезпечної зони та отримання консультацій з питань тимчасового переміщення, необхідно звернутись за телефоном «101» як зі стаціонарного так і з мобільного телефону та за міським телефоном (044) 247-30-02».
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: піротехніками, ракетами, 7 розтяжок, 39 мін розтяжок з гранами, Слов'янську | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]