Пт, 2024-03-29, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
У США собаки можуть гавкати не більше 10 хв. Кожна наступна хвилина - платна
Інші останні Новини світу

Суд Лос-Анджелеса (США) зобов'язав власників собак "стежити за мовою" своїх вихованців під загрозою штрафу. Відтепер собаки можуть безперестанку гавкати не довше 10 хвилин.

Згідно з новими правилами, кожна наступна хвилина - платна і може обійтися їх власникам в 1000 доларів.

Нову історію в законодавстві штату розпочав місцевий житель Гері Леонард. Пронизливий гавкіт маленької сусідської собаки, що долинав до його вух і вдень і вночі, остаточно довів Леонарда ледь не до істерики, і той подав скаргу в місцеву службу контролю за тваринами.

Міський суд Лос-Анджелеса, розглянувши скаргу, таємним голосуванням одностайно ухвалив зобов'язати місцеву владу внести в міські закони про утримання вихованців поправки, що накладають штраф на господарів надмірно "гавкаючих" собак.

"Безглуздо те, скільки це зайняло часу", - прокоментував рішення Леонард. Він поскаржився, що терпів собачий гавкіт більше року.

За рішенням суду, після внесення поправок, собаки зможуть безкоштовно гавкати лише перші 10 хвилин або не більше 30 хвилин кожні три години. Вимірювати тривалість гавкання будуть співробітники міських служб контролю.

За перший "проступок" собаки її власник заплатить 250 доларів, за другий - 500, за третій - уже 1000.

При цьому система штрафів буде застосовуватись як до господарів місцевих вихованців, так і до "гостей" міста.

Схожу норму ввели і в Україні. Міська рада Херсона зобов`язала господарів собак, яких утримують в квартирах багатоповерхових будинків, попереджати гавкіт своїх вихованців у нічний час.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1165 | Додав: nowyny | Теги: собаки можуть гавкати не більше 10 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]