Пт, 2024-04-19, 05:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
У столицю обмежили в'їзд вантажівок. Київ знову стоїть у багатокілометрових заторах
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У Києві з самого ранку утворилися великі затори. За даними "Яндекс.Пробки", на даний момент стоїть Борщагівська вулиця, проспект Леся Курбаса - у бік центру, вул. Вадима Гетьмана, Космонавта Комарова - в обидва боки. Єдиний спосіб дістатися у центр для жителів Борщагівки - їхати швидкісним трамваєм, передає УНІАН.

Ускладнено рух на Оболонському масиві та Виноградарі, Окружна заблокована місцями. За даними "Яндексу", немає заторів на Богатирській вулиці.

Броварський проспект та міст Метро також вільні. Заблоковані окремі ділянки Кільцевої дороги, утворилися затори на Троєщині і на під'їзді до Московського мосту, а також на Олени Теліги у бік Шулявки.

Частково заблокований Чоколівський бульвар. Транспортний "колапс" охопив центр і Поділ. Затори утворилися також на Солом'янці і Троєщині.

Загальний рівень заторів станом на 9-ту ранку - 8 балів.

У Росії рекомендують не потикатися на кордон з Україною на трасі Москва - Київ

Російські митники рекомендують не користуватися міжнародним автомобільним пунктом пропуску (МАПП) "Троєбортноє - Бачевськ" на трасі М-3 Москва - Київ на українсько-російському кордоні, де в черзі чекають 740 вантажних автомобілів. Про це повідомили в Центральному митному управлінні Федеральної митної служби Росії.

"На в'їзді до Росії, перед МАПП "Троєбортноє - Бачевськ" чекають 520 вантажних автомашин, на виїзді з Росії - 220 вантажних автомашин", - сказав співрозмовник.

При цьому він підкреслив, що митна зміна МАПП "Троєбортноє" посилена і робота ведеться в цілодобовому режимі. У зв'язку з великою завантаженістю МАПП "Троєбортноє - Бачевськ" рекомендується скоригувати маршрут з урахуванням зведення про завантаженість пунктів пропуску на російсько-українській ділянці кордону на сайті управління (ctu.customs.ru).

Решта пунктів пропуску Брянської митниці, а також автомобільні пункти пропуску Бєлгородської, Воронезької та Курської митниць працюють у штатному режимі. Всього за добу Бєлгородською, Брянською, Воронезькою і Курською митницями було оформлено 1649 вантажних автомашин.

На трасі М-3 Москва – Київ від селища Колячек до МАПП "Троєбортноє" чергують співробітники ДПС для запобігання конфліктним ситуаціям, ГУ МНС РФ по Брянській області розгорнуло пункти обігріву.

Нагадаємо, 26 березня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак подав у відставку. Голова КМДА Олександр Попов прийняв цю заяву. Своє рішення Мазурчак пояснив тим, що вважає незадовільною роботу міських служб, за яку він відповідає, щодо ліквідації наслідків снігопаду в столиці.

У столицю обмежили в'їзд вантажівок. Водіїв просять пересісти на метро

З 6-ї ранку 27 березня до столиці обмежено в’їзд великогабаритного транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації. Таке рішення було прийнято комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при КМДА.

Заборона в’їзду діятиме в денний час, коли на повну потужність працюватиме снігоприбиральна техніка.

"Такі заходи дозволять розвантажити трафік на автошляхах столиці та сприятимуть безперешкодному вивезенню снігу. Адже рух великогабаритного транспорту в погодних умовах, що склалися, значно ускладнює роботу дорожніх служб і створює низку проблем для всіх учасників руху", - пояснили у прес-службі.

Також, зважаючи на складні погодні умови та стан автомобільних доріг, міська влада рекомендує водіям утриматись від поїздок містом власним авто та скористатися послугами громадського транспорту, "роботу якого сьогодні повністю відновлено".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: багатокілометрові затори, Київ, в'їзд вантажівок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]