Сб, 2024-04-20, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:10
У Світлани Лободи поліція відібрала права, а та їм сказала "пару слів"
Інші останні Кримінальні новини

Патрульні оштрафували українську співачку Світлану Лободу та вилучили в неї водійське посвідчення. Про це повідомляє ТСН з посиланням на свідка інциденту, який стався 2 грудня.

"Вночі в середу нова поліція зупинила Лободу після того, як вона порушила ПДР, а саме не ввімкнула "повороти". Перед цим поліція протягом кількох кілометрів намагалася зупинити співачку, використовуючи звуковий сигнал і включений червоний маячок. Патрульні виписали адмінпостанову і склали адмінпротокол, а також вилучили водійське посвідчення за невиконання вимоги вчасно зупинитися", - йдеться у повідомленні.

Сама Лобода в коментарі ресурсу зазначила, що не помітила поліцію, бо "була дуже виснажена – після двох сольних концертів і чотирьох місяців без сну".

"Коли вони наблизилися ззаду до мого автомобіля, я зупинилася, а з машини вискочив абсолютно неадекватний співробітник, який одразу ж, грубо і на підвищених тонах, почав зі мною говорити. Я якось спробувала стримати його запал, пояснити, що, втомлена, їду додому до дитини, але зрозуміла, що по-хорошому він не розуміє, і тому сказала у відповідь кілька слів у його стилі. На жаль, деяких співробітників пересадили в нові автомобілі і одягли у нову форму, але мізки так і не замінили", - сказала співачка.

Вона стверджує, що патрульний не міг "виразно пред'явити правопорушення" і спочатку заявив про перевищення швидкості, але після вимоги показати дані радара заявив про невключений сигнал повороту. "Потім він назвав ще щось, після чого я просто попросила скласти протокол і роз'їхатися. Однак поліцейський не вгамовувався і покликав свою напарницю, яка сміялася. Разом з нею він продовжував чинити на мене тиск, погрожуючи злити інформацію в пресу і тим самим нашкодити мені. Як бачите, він так і вчинив. Мабуть, хлопець виявився моїм давнім "шанувальником", - сказала Лобода.

Співачка також повідомила, що вже проконсультувалася зі своїми юристами у зв'язку з цим інцидентом. "Згідно з чинним законодавством за поширення подібної інформації йому загрожує покарання, адже це пряме порушення Цивільного кодексу України. У мене є всі дані цієї "милої" людини і його прекрасної співробітниці, і, звичайно ж, мої юристи будуть займатися цим питанням, оскільки я вважаю, що ніхто не має права погрожувати і докучати громадянам України, користуючись службовим становищем. Впевнена, водійські права я поверну в суді, сплативши офіційний штраф у разі, якщо буде доведена моя вина. А молодій людині я щиро бажаю ще заслужити право носити форму нашої поліції", - підсумувала Лобода.

Раніше відомий автогонщик та волонтер Олексій Мочанов розповів, як йому довелось познайомитись з новою поліцією: "Молодий офіцер на моє запитання: "Чи можна на перший раз обмежитися усним попередженням?" відповів коротко: "Цукерково-букетний період закінчився, дали команду дерти всіх і за все!"

Також повідомлялося, що київська патрульна поліція затримала резидента Comedy Club Сергія Стахова за керування автомобілем без прав і під дією наркотичних речовин.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: Світлана Лобода, поліція, права, пару слів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]