Вт, 2024-04-23, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:14
"У вас потужна підтримка" - підозрюваним у справі Шеремета влаштували новорічне свято під ІТТ
Інші останні Кримінальні новини

Підозрюваним у справі Шеремета влаштували новорічне свято під ІТТ: "У вас потужна підтримка"

Двоє підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета — Андрій Антоненко і Юлія Кузьменко — новорічну ніч провели в ізоляторі тимчасово тримання, оскільки апеляційні суди не відпустили їх на поруки. Під СІЗО Києва ввечері 31 грудня їх прийшли підтримати друзі і рідні.

У ніч на 1 січня під ІТТ в Києві ті, хто не вірить у причетність Антоненка та Кузьменко до смертельного вибуху машини Павла Шеремета, влаштували зустріч нового року прямо під стінами СІЗО.

Щоб підтримати Антоненка і Кузьменко, у мікрофон співали не тільки новорічних пісень, а й неофіційний гімн спецпризначенців, який свого часу для українських військових написав музикант Андрій Антоненко.

«Щоб в них був бойовий дух, щоб підтримати їх», — казали про мету своєї акції під київським ІТТ друзі Антоненка та Кузьменко.

«Ви не уявляєте, яка у вас потужна підтримка», — звертались до підозрюваних через гучномовець учасники акції.
 
Друзі, рідні, волонтери, українські військові запевняли, що добиватимуться об’єктивного слідства у справі вбивства Павла Шеремета, у причетність до якої дитячого хірурга Юлії Кузьменко та музиканта Андрія Антоненка не вірять.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 874 | Додав: adminA | Теги: свято під ІТТ, «потужна підтримка», підозрювані, справа Шеремета | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]